Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Steyr 6140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
90AFBJEL-S-CD
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa exploatezi tractorul o lunga perioada de timp, in conditii dificile de lucru, este esential sa asiguri buna functionare a transmisiei finale - echipand-o, atunci cand este cazul, doar cu piese originale - recomandate de producator. Daca bucsa care asigura centrarea planetarei s-a uzat, este important sa o inlocuiesti cu aceasta bucsa planetara tractor Steyr 6140 (din imagini). Este o componenta originala, foarte rezistenta la uzura. Piesa este pe stoc si dispune de un pret promotional. Pentru mai multe date tehnice despre piesele din oferta noastra, apeleaza cu incredere la consilierii specializati ai firmei. Nu vei ramane fara raspunsuri pertinente!

Piesele de schimb de calitate superioara nu iti sunt adversare. Ba din contra! Iti sunt cat se poate de prietene! Ele au menirea de a iti impinge utilajul spre noi culmi ale indraznelii. Mai pe scurt, piesele de top sustin performanta - fie ea a utilajului sau chiar a afacerii tale. Daca vrei sa atingi un nou nivel al reusitei, iti recomandam sa incerci aceasta piesa originala Carraro!

Bucsa planetara tractor Steyr 6140 - piesa perfecta pentru utilajul tau!

Aceasta piesa este raspunzatoare de integritatea simeringului avand, totodata, rolul de a centrare a planetarei. Produsul recomandat aici se monteaza in fuzeta. Este bine de stiut ca bucsa originala are si sant de gresare. Odata cu procesul aferent acestei componente, iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara.

La noi e locul in care recomandarile sunt obiective!

Iti facem recomandari obiective, documentate, bazate pe experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului. Asadar, atunci cand apelezi la noi nu poti pleca fara piesa ce se potriveste perfect cu utilajul tau. Apeleaza increzator la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Aceasta bucsa planetara pentru tractor tractor Steyr 6140 vine spre tine cu certitudinea durabilitatii. In plus, e insotita si de un certificat de garantie valabil 6 luni.

Aceasta bucsa planetara tractor Steyr 6140 este piesa de care ai nevoie? Fii linistit! Facem tot ce ne sta in putinta pentru ca piesa sa ajunga in posesia ta cat mai repede. Livrarea se face prin curier rapid, iar in 24-48 de ore, ar trebui sa ajunga. Haide pe la noi sa ridici personal piesa, te asteptam la depozitul nostru!

Aloca-i montajului atentia care i se cuvine. Un pas gresit in aceasta etapa si viata piesei se poate duce de rapa. Alege sa colaborezi doar cu profesionisti!

Specificatii tehnice
Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura