Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Steyr 6135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
SGXHQICF-S- CD
Out Of stock
Descriere
Transmisia finala a tractorului lucreaza la parametrii corecti daca este echipata cu piese originale, recomandate de producator. Daca bucsa care centreaza planetara s-a uzat si a capatat joc, alege sa o inlocuiesti cu aceasta bucsa planetara tractor Steyr 6135 pe care noi ti-o oferim. Este piesa originala, ce a fost realizata dupa cele mai moderne tehnologii. Este realizata de Carraro si are o constructie solida, care o recomanda pentru o exploatare de anduranta. Pentru a beneficia de efectul optim al reparatiei, producatorul recomanda sa inlocuiesti si simeringul planetarei odata cu bucsa. Dorim sa alegi piesele de schimb care corespund cel mai bine activitatii specifice a utilajului, in acord cu scopul afacerii tale, fapt pentru care iti acordam tot sprijinul de care ai nevoie!

Atunci cand vrei sa stii ca ai alaturi pe cineva sau ceva pe care sa te poti baza cu adevarat, trebuie sa stii doua lucruri. Noi iti stam mereu la dispozitie, iar aceasta componenta originala Carraro la fel. Depinde doar de tine sa iei o decizie, caci noi suntem pregatiti atat in ceea ce priveste consultanta, cat cu tot ce tine de stoc. Avem in depozitul nostru generos componente pregatite sa plece spre tine in cel mai scurt timp pentru ca tu sa nu stai cu utilajul pe tusa. O colaborare cu noi va face lucrurile mai usoare!

Bucsa planetara tractor Steyr 6135 - componenta ce-si va dovedi numaidecat calitatile!

Aceasta piesa este raspunzatoare de integritatea simeringului avand, totodata, rolul de a centrare a planetarei. Produsul recomandat aici se monteaza in fuzeta. Este bine de stiut ca bucsa originala are si sant de gresare. Odata cu procesul aferent acestei componente, iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara.

Aici e locul unde se adapostesc raspunsurile potrivite!

Atunci cand alegi sa colaborezi cu noi beneficiezi de o experienta completa. Asta pentru ca avem chiar si un department al intrebarilor. Da, da! Tu ne poti intrebare orice tine de acest domeniu vast, iar noi iti vom oferi raspunsuri. Sa stii ca nu ne e teama sa admitem cand nu cunoastem vreun detaliu, dar fii sigur ca ne vom documenta pentru tine. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Cumpara de la noi aceasta bucsa planetara pentru tractor Steyr 6135 si beneficiezi de un certificat de garantie valabil 6 luni.

Facem tot ce tine de noi pentru ca aceasta bucsa planetara tractor Steyr 6135 sa ajunga in posesia ta cat mai repede. O livram prin curier, iar in 24-48 de ore, ar trebui sa fie in posesia ta. Daca vrei sa te intalnesti cu noi si sa ridici personal piesa, te asteptam la depozitul nostru!

Montajul este o operatiune la care trebuie sa fii foarte atent. Nu lasa noua piesa pe mana oricui. Alege sa o dai doar pe mana profesionistilor!

Specificatii tehnice
Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura