Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru tractor Steyr M975

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr M975
Cod produs
56HBC4LN-S
Out Of stock
Descriere
Piesele originale Carraro sunt foarte apreciate de utilizatorii din tara si din strainatate, datorita rezistentei lor foarte mari la uzura si datorita functionalitatii ireprosabile de care dispun. Atunci cand piesele care echipeaza tractorul din fabrica se uzeaza si trebuie schimbate, inlocuieste-le cu componentele originale, recomandate de producatorul utilajului.

Coroana din butuc pentru tractor Steyr M975 (punte fata) este o piesa originala, de cea mai buna calitate. Are o constructie foarte robusta, care o recomanda pentru o exploatare sigura si indelungata, indiferent de conditiile de lucru intampinate.
Dupa cum stii, coroana are un rol cheie in asigurarea mobilitatii tractorului: preia cuplul motor de la pinioanele reductorului si il transmite rotii, prin intermediul butucului.

Vrei detalii? Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc tractor Steyr M975 - maine poate fi a ta, livram de pe stoc.
O poti comanda simplu si rapid cu un telefon catre unul din numerele noastre de telefon! Un consultant tehnic specializat va prelua apelul si te va ajuta sa plasezi comanda. Totodata, iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie, pentru a alege piesele care corespund cel mai bine scopului afacerii tale.

De fiecare data cand alegi sa cumperi piese de la noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.
Pentru ca nu putem preveni situatiile neprevazute, le rezolvam rapid, inlocuind piesa defecta din fabricatie (daca se intampla) cu una perfecta. O asemenea coroana butuc tractor Steyr M975 este in garantie 6 luni (incepand de la achizitie).

Expediem coroana oriunde ai nevoie de ea, pe tot teritoriul tarii. O platesti atunci cand ajunge la tine si poti deschide coletul pentru a o inspecta in prealabil. Daca locuiesti sau ai drum in Bucuresti, vino la depozitul nostru sa ridici coroana butuc tractor Steyr M975 personal!

Vrei sa pui in valoare noua coroana printr-un montaj de calitate, rapid si eficient?
Avem echipe de mecanici specializati in toate judetele Romaniei, pregatite sa intervina direct asupra tractorului si sa il repare chiar la punctul tau de lucru. Suna la numarul de telefon afisat pentru a programa o interventie sau pentru mai multe detalii despre acest serviciu!

Specificatii tehnice

Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: 56HBC4LN-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura