Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Turbosuflanta pentru buldoexcavator Hydrema 900

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hydrema 900
Cod produs
ZXOW7MYP-O
Out Of stock
Descriere
Turbosuflanta pentru buldoexcavator Hydrema 900 este alegerea pe care ar trebui sa o faci daca vrei calitate de produs original la un pret mic. Fiind originala, durabilitatea si eficienta sa sunt garantate, asa ca nu va trebui sa iti faci griji ca trebuie sa o inlocuiesti repede si sa platesti alti bani.

Recomandam schimbarea filtrului de ulei si a filtrelor de aer odata cu inlocuirea turbosuflantei. Astfel asigurati o perioada de exploatare cat mai indelungata si de toata puterea pe care o poate oferi motorul utilajului tau.

Comanda aceasta turbosuflanta buldoexcavator Hydrema 900 la unul din numerele de telefon afisate, trimite-ne un e-mail sau completeaza cererea de oferta propusa pe site. Daca ai intrebari tehnice referitoare la produs, consilierii nostri iti vor sta la dispozitie cu orice fel de informatie ai nevoie, pentru a lua decizia cea mai potrivita. Consultanta este gratuita.

Perioada de garantie a turbosuflantei se extinde pana la un an de zile, ceea ce inseamna ca, daca intampini situatii neprevazute, o poti inlocui fara a mai plati nimic.

Se poate livra in regim de urgenta, prin avion, daca ai nevoie de ea in cel mai scurt timp posibil, si va ajunge oriunde in tara prin curierat rapid. Acceptam plata in sistem ramburs. Te rugam ca, pentru a evita nemultumiri ulterioare, sa verifici piesa in prezenta curierului.

Daca ai nevoie, putem sa-ti si montam piesa. Avem colaborari cu mecanici din diverse zone ale tarii, ce vor fi dispusi sa se indrepte rapid catre punctul tau de lucru. Le poti solicita diferite interventii, pe langa montaj, cum ar fi revizii periodice sau chiar reconditionari complete.

Suna-ne ca sa afli mai multe detalii!

Codul piesei: ZXOW7MYP-O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura