Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Turbosuflanta pentru excavator Hydrema M1100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hydrema M1100
Cod produs
WPUE7SIX
Out Of stock
Descriere
Turbosuflanta pentru excavator Hydrema M1100 este ceea ce iti trebuie daca vrei calitate de produs original la un pret mic. Fiind originala, durabilitatea si eficienta sa sunt garantate! Recomandam schimbarea filtrului de ulei si a filtrelor de aer odata cu inlocuirea turbosuflantei. Astfel, asiguri o perioada de exploatare cat mai indelungata si toata puterea pe care o poate oferi motorul utilajului tau.

Daca vrei sa comanzi, suna la numarul de telefon afisat pe site, trimite-ne un e-mail sau completeaza cererea pentru oferta propusa.
Se poate livra in regim de urgenta, prin avion, in cazul in care ai nevoie de ea in cel mai scurt timp posibil.

Consilierii nostri iti stau la dispozitie pentru orice detaliu pe care ai dori sa-l afli cu privire la acest produs. Consultanta este gratuita.

Turbosuflanta se gaseste in garantie pentru o perioada de 1 an de la achizitie.
Livrarea se face prin curierat rapid. Recomandam verificarea piesei in prezenta curierului, pentru a evita orice fel de nemultumiri ulterioare. Poti, de asemenea, ridica coletul si personal, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Impreuna cu turbosuflanta, in colet se vor afla si certificatul de garantie si instructiunile de montaj.

Daca vrei sa ti-o montam tot noi, avem la dispozitie mecanici de peste tot din tara care te pot ajuta cu asta - trebuie doar sa ne specifici ca ai nevoie si noi venim cu cea mai buna solutie.

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii!

Codul piesei: WPUE7SIX
Trimite mesaj
Din Gura in Gura