Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru buldoexcavator New Holland B100B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100B
Cod produs
DMOZ64WR-S
Out Of stock
Descriere
Reductorul buldoexcavatorului lucreaza in parametrii corecti daca tu ai grija si este echipat cu piese originale, de cea mai buna calitate.
Coroana din butuc pentru buldoexcavator New Holland B100B (punte fata) este o piesa de origine, realizata de Carraro (producatorul care doteaza utilajul initial).
Coroana este piesa care preia forta de cuplu de la ansamblul de pinioane, pentru ca apoi sa o livreze butucului rotii. Este o piesa deosebit de rezistenta la uzura, pe care o poti gasi in oferta noastra la un pret avantajos.

Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc buldoexcavator New Holland B100B - piesa ajunge maine la tine, o avem deja pe stoc!
Pentru a comanda coroana de butuc - apeleaza la numarul de telefon afisat si ia legatura cu unul dintre consilierii nostri specializati! Suntem la dispozitia ta cu toate informatiile de care ai nevoie si iti oferim consultanta tehnica gratuita de fiecare data cand cumperi piese de schimb.

Aceasta coroana butuc New Holland B100B este insotita de certificatul ei de garantie (valabil timp de 6 luni de la achizitie).

Coroana va ajunge rapid in toate localitatile tarii, prin intermediul curieratului de mare viteza. Platesti atunci cand primesti piesa si poti deschide coletul pentru a o verifica inainte de a achita. Coroana butuc buldoexcavator New Holland B100B poate fi ridicata si direct de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Cauti un atelier specializat, pentru a pune rapid in valoare noua piesa?
Iti punem la dispozitie serviciile unei echipe de mecanici specializati, aflata in apropiere de tine. Lucram cu tehnicieni priceputi din toate judetele tarii, capabili sa intervina direct la punctul tau de lucru si sa remedieze eficient orice problema a buldoexcavatorului.
Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice
Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: DMOZ64WR-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura