Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Claas Ergos 90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Claas Ergos 90
Out Of stock
Descriere
Pinionul planetar lucreaza intr-un sistem format din 3 componente identice, care preiau cuplul de la capul planetarei si il livreaza coroanei din reductor. Pentru a asigura o mobilitate corespunzatoare utilajului si pentru o buna functionare a grupului reductor, alege sa il echipezi cu acest pinion planetar pentru tractor Claas Ergos 90. Este o piesa originala Carraro, cu o constructie foarte robusta.

Gasesti pinionul pe stoc.

Intri rapid in posesia piesei - cu un simplu telefon la numarul afisat.

Daca esti interesat de mai multe piese, ori daca vrei sa studiezi lista completa a componentelor transmisiei finale, te rugam sa iei legatura cu departamenul nostru tehnic.
Pentru a alege piesele care se potrivesc cel mai bine activitatii tale cu tractorul, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Pinionul este insotit de certificatul de garantie - valabil 12 luni de la cumparare.

Piesa ajunge in orice regiune a tarii prin serviciul de curierat rapid. Platesti la livrare si poti inspecta produsele din colet, deschizandu-l inainte de a achita curierului. Te asteptam in Bucuresti, daca optezi sa preiei marfa de la depozitul nostru!

Cauti un service specializat, pentru a monta ansamblul de pinioane in siguranta, in intervalul optim de timp?

Iti punem la dispozitie serviciile atelierului nostru mobil. Una dintre echipele noastre de mecanici colaboratori, aflata in apropiere de tine, se deplaseaza la punctul tau de lucru si remediaza eficient orice problema a tractorului. Cere mai multe detalii de la consilierii nostri specializati!

Specificatii tehnice:
-Numar de dinti: 23
-Grosime: 30 mm

Cod produs: O1EAKGWU-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura