Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar tractor Claas Ergos 105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ergos 105
Out Of stock
Descriere
Stii ca pe ACN Piese Utilaje gasesti de fiecare data piesa necesara, la un pret dintre cele mai bune. Acum iti propunem spre achizitie acest pinion planetar tractor Claas Ergos 105 - un reper original Carraro.
Piesa din oferta noastra reprezinta alegerea ideala daca ceea ce iti doresti este un produs rezistent, la un pret foarte avantajos!
Disponibilitatea produsului este imediata si poate fi comandat, direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre angajatii firmei.
In vederea verificarii compatibilitatii produsului cu utilajul tau, poti apela tot la unul dintre tehnicienii firmei.

Plaseaza acum o comanda pentru acest pinion planetar Claas Ergos 105 si maine l-ai putea monta!
Te rugam sa nu uiti de recomandarea specialistilor, aceea de a schimba si rulmentii care asigura rotirea optima a pieselor, odata cu pinioanele.
Daca doresti si rulmentii din interior si sigurantele, nu ezita si cere o oferta personalului nostru calificat. Inainte de a plasa o comanda, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza.

Garantia oferita de producator este de 1 an din momentul achizitionarii produsului. O vei regasi in colet, impreuna cu factura.
Daca ai nevoie de el urgent, acest pinion planetar Claas Ergos 105 poate fi achizitionat direct de la firma noastra.
Altfel, iti va fi livrat, in orice localitate, cu serviciile de curierat, in cel mai scurt timp posibil. Modalitatea de plata este ramburs.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezita sa ne contactezi. Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare.
Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice
Pinionul are 23 de dinti si o grosime de 30mm.
Pinionul planetar, in ansamblu de 3 piese identice, transmite cuplul de la planetara catre coroana butucului. Piesa face parte din transmisia finala.

Cod produs: O1F28TJ9-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura