Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Steyr 137700420842

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 137700420842
Cod produs
DFG52YOV-R
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc Steyr 137700420842 este o piesa de calitate, originala Carraro, ce poate fi a ta la un pret promotional.

Datorita desigului sau inovator, acesta are o frecare redusa in interiorul sau. Astfel, te vei bucura de o reparatie mai durabila.

Recomandam sa folosesti doar piese de originale Carraro, precum aceasta, deoarece sunt mai rezistente. Greutate utilajului va putea fi sustinuta mai bine in acest fel pentru o perioada mai indelungata.

Poti comanda sunand la numarul afisat sau dandu-ne mesaj pe WhatsApp. De asemenea, formularul pentru comanda de pe site-ul nostru iti sta la dispozitie 24/7.

Suntem aici ca sa te ajutam, asa ca pentru orice nelamurire ai avea, iti vom raspunde cu placere in cadrul serviciului nostru de consultanta tehnica gratuita.

Garantia rulmentului de butuc este de 6 luni, de la data achizitiei.

Livrarea se face in toate zonele tarii cu ajutorul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si poti verifica continutul pachetului inainte de achitarea sumei. Daca doresti sa ridici pachetul personal, te asteptam la sediul firmei din apropiere de Bucuresti.

Atelierul nostru mobil este aici ca sa iti vina in ajutor! Pentru orice reparatie sau montaj, tot ce ai de facut este sa ne contactezi la numarul afisat si noi iti vom trimite mecanicii nostri specializati chiar in locul in care se afla utilajul tau. Pentru mai multe detalii, contacteaza departamentul nostru tehnic.

Specificatii tehnice:

- 109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului este: DFG52YOV-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura