Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare buldoexcavator Volvo BL60B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60B
Cod produs
3CI24TLJ-C-MI
Out Of stock
Descriere
Cu fiecare piesa aleasa decizi si nivelul de performanta la care vei ajunge. Astfel ca o piesa de inalta calitate iti va permite lucrul eficient chiar si in cele mai dificile conditii.  Noi avem prilejul de a-ti furniza piese de incredere, eficiente si rezistente in timp, in functie si de bugetul tau. De aceea, pompa electrica alimentare Volvo BL60B pe care o cautai este acum pe stoc la un super pret. Ea este echivalenta originalei si se proiecteaza in prezenta unui producator european de renume care ofera atentie sporita fiecarei caracteristici necesare. Cea mai importanta specificatie este eficienta, care permite pana si schimbul pompei mecanice cu acest model. Daca vrei sa afli mai multe sau sa plasezi comanda acum, suna la unul din numerele afisate! Personalul nostru iti ofera gratuit suport tehnic pentru achizitionarea corespunzatoare a fiecarui articol necesar.Chiar si pentru montaj iti pot asigura legatura cu partenerul nostru cu atelier mobil din vecinatatea ta, daca ai nevoie!
Pompa electrica alimentare Volvo BL60B  - rezistenta si eficienta, la pret de prim-importator!
Daca motorul tau pare ca se opinteste din greu sa-ti puna utilajul in miscare, e posibil ca pompa de alimentare sa fie gata sa cedeze. Ea nu mai poate asigura un flux constant de combustibil catre motor iar acesta slabeste ritmul cand incerci sa accelerezi, sau cand vrei sa urci o panta. N-ai vrea sa ramai in pana de combustibil cu rezervorul plin! Cu o pompa de calitate ca cea pe care ti-o recomandam nu vei mai trece curand pe la service!
Pentru orice problema tehnica suna-ne, avem consultanta gratuita!
Vei avea mereu incredere in consultantii nostri, mai ales dupa ce ii vezi la lucru, au cele mai bune referinte! Sunt documentati si au o vasta experienta, cu doar cateva date despre utilajul tau iti pot identifica defectiunea, piesa perfect compatibila cu utilajul tau si orice alte date tehnice care te mai intereseaza!
Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator Volvo BL60B are un certificat de garantie extinsa de 1 an oferit de producator, esti asigurat ca un eventual defect de fabricatie va produce schimbarea piesei cu una noua! E important ca piesa sa fie corect montata!
Hai in  depozitul nostru, vei putea ridica imediat pompa electrica alimentare Volvo BL60B  La comanda piesa vine cu un curier rapid in aproximativ 24 de ore in orice zona a tarii!
Stie oricine ca un montaj specializat e la fel de important ca si calitatea piesei. Un mecanic bun in apropiere de tine stim noi, e partenerul nostru cu atelier mobil care poate veni in viteza oriunde te afli. Suna-ne pentru datele lui de contact!

Specificatii tehnice

• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura