Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare incarcator frontal Volvo L30G

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo L30G
Cod produs
N1HM0PXG-C-MI
Out Of stock
Descriere
Pentru a-ti desfasura activitatea in conditii de inalta eficienta si precizie, la un pret avantajos, alege  pompa electrica alimentare Volvo L30G din oferta noastra. Aceasta componenta este echivalenta originalei, insa rezultatele sunt la fel de satisfacatoare si de durata precum cele ale modelului inlocuit. De aceea poate fi folosita chiar si pentru schimbarea pompei mecanice de alimentare, printr-un montaj ce se realizeaza cu usurinta.
Fabricarea pompei pe care ti-o propunem are loc in Europa, iar noi mentinem pe stoc un numar mare de repere pentru a putea beneficia de ea in timp util. Profita si comanda acum pentru a realiza schimbul maine!
Daca ai intrebari nu ezita sa ne contactezi! Consilierii nostri sunt incantati sa te indrume catre alegerea potrivita prin consultanta tehnica gratuita. Le poti cere, daca ai nevoie, si datele de contact ale unui mecanic cu atelier mobil din vecinatatea ta pentru orice tip de interventii tehnice!
Pompa electrica alimentare Volvo L30G - o alternativa de succes, la un pret imbatabil!
Daca pompa de alimentare e gata sa cedeze, alimentarea inconsecventa a motorului se resimte in functionarea lui,  iar energia intregului utilaj este se reduce! Daca motorul scoate zgomote neobisnuite, porneste greu iar acceleratia e lenta, ai nevoie cu siguranta de o pompa noua de alimentare cu combustibil. Monteaza corect o pompa de calitate si utilajul tau isi va recapata energia de altadata!
Experienta lor e la dispozitia ta!
Oricat de complexa e defectiunea utilajului tau, ea isi gaseste solutia la noi! Consultantii nostri au nevoie doar de cateva date si iti vor indica piesa ideala si toate etapele rezolvarii problemei tehnice a utilajului tau! Gratis!
Pompa electrica de alimentare pentru incarcator frontal Volvo L30G este pe stoc si pentru ca tu sa fii sigur de calitatea ei, vei primi in colet factura si un certificat de garantie de 1 an pentru eventuale, dar putin probabile, defecte de fabricatie.
Comanda pompa electrica alimentare Volvo L30G si ea va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Vei putea deschide coletul la livrare si abia apoi trebuie sa platesti, ramburs.
Sau stii ce, daca esti in Bucuresti, vino personal sa o iei de la depozitul nostru, te asteptam! Montaj
Uneori montajul profesionist este la fel de important ca si calitatea piesei. Fa lucrurile ca la carte, cheama un specialist pentru orice interventie tehnica si vei prelungi atat viata piesei de schimb cat si a intregului utilaj. Daca nu ai un tehnician la indemana, suna-ne, avem noi sa-ti recomandam pe cineva!

Specificatii tehnice

• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura