Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Fermec 640B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 640B
Cod produs
45S2DJMK-RE
Out Of stock
Descriere
Atunci cand alegi o piesa de schimb pentru echipamentul detinut decizi si nivelul performantei tale, ba chiar si siguranta din timpul lucrului. De aceea te sfatuim sa achizitionezi piese 100% originale cand vine vorba de elementele planetarei.

Pentru a avea mereu o solutie sigura, rapida si avantajoasa mentinem pe stoc o gama larga de produse Carraro, din care face parte si acest cap planetara buldoexcavator Fermec 640B din imagini. El este destinat exploatarilor de lunga durata deoarece materialele sale au o rezistenta ridicata la uzura, iar in timp eficienta se pastreaza la cote maxime.

Acest cap planetara este perfect compatibil si cu modelul de utilaj Fermec TX640.

Cap planetara buldoexcavator Fermec 640B - recomandarea noastra! O componenta super fiabila si rezistenta!

Garantam functionarea optima a piesei si rezultatele ei satisfacatoare, insa pentru performante maxime este recomandat sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor.

De asemenea, este recomandata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Piesele se afla pe stoc, iar consilierii nostri iti ofera un pret personalizat la achizitionarea lor. Ca sa fii sigur de identificarea corecta a fiecarui produs nou primesti din partea lor si consultanta tehnica gratuita.

Certificatul de garantie al unui astfel de cap de planetara pentru buldoexcavator Fermec 640B are valabilitate 6 luni de zile, din momentul achizitiei. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Ridicarea coletului se efectueaza direct de la sediul nostru din apropierea Bucurestiului sau de la curierul care livreaza in zona ta. Completeaza cererea de pe site-ul nostru! In acest caz iti recomandam sa achiti rambursul curierului iar dupa sa verifici integritatea piesei in prezenta lui. Astfel evitam orice posibila situatie nefavorabila.

Ca sa te bucuri de beneficiile pieselor comandate o perioada indelungata iti punem la dispozitie mecanicii nostri pentru efectuarea montajului. Ei se prezinta prompt in localitatea unde se afla echipamentul si pot realiza chiar si reparatii mult mai complexe ce implica o atentie deosebita. Afla mai multe detalii sunand la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura