Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Fermec 760

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 760
Cod produs
DLB5WVIA-RE
Out Of stock
Descriere
Nimic nu se compara cu calitatea pieselor de schimb autentice, de aceea mentinem un stoc permanent disponibil al gamei Carraro, din care sa iti poti achizitiona rapid piesele necesare. Pe stoc gasesti si acest cap planetara buldoexcavator Fermec 760 pe care ti-l ofertam la un pret accesibil. Fiind original, va fi destinat exploatarilor de lunga durata si va functiona optim in orice conditii, aducand un plus de eficienta si siguranta muncii tale. Daca doresti schimbarea rapida a acestuia plaseaza comanda acum si primesti pachetul maine!

Mai mult, acest cap de planetara este perfect compatibil si cu modelul de utilaj Fermec TX760.

Cap planetara buldoexcavator Fermec 760 - lozul castigator! Prezent, oricand, in depozitul nostru!

Pentru a simti beneficiile acestei piese, este necesara schimbarea tuturor celor deteriorate din ansamblu, de aceea iti recomandam sa verifici si integritatea crucii de planetara (mai ales daca urechile planetarei vechi sunt uzate) si a pinioanelor (daca dantura planetarei este deteriorata).

Pentru o reparatie completa, inlocuieste bucsa cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Toate piesele sunt pe stoc si ti le ofertam la un pret special. Suna pentru detalii suplimentare despre compatibilitatea lor si primesti consultanta tehnica gratuita care sa te ajute sa faci alegerea ideala!

La achizitionarea acestui cap de planetara pentru buldoexcavator Fermec 760 primesti un certificat de garantie valabil 6 luni de zile.

Cere acum o oferta! Pachetul il poti ridica din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului sau de la curierul care livreaza in localitatea ta. In cazul livrarii, transportul dureaza o zi lucratoare de la plasarea comenzii, iar plata ramburs se achita la curier. Pentru evitarea oricarei nemultumiri, iti sugeram sa verifici starea piesei primite in prezenta curierului.

Dupa ce ai plasat comanda, poti programa montajul la unul din specialistii nostri. El se va prezenta la punctul tau de lucru in scurt timp de la solicitare si va efectua un montaj de calitate pentru a exploata piesa la capacitate maxima. Daca echipamentul necesita si alte interventii, mecanicii nostri colaboratori pot efectua orice reparatii complexe, deci contacteaza-ne oricand ai nevoie!

Specificatii tehnice

•         Lungime: 215mm
•         Numar dinti: 22
•         Diametru dantura: 29.5mm
•         Diametru ax: 35mm
•         Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura