Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara New Holland 51335929

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 51335929
Cod produs
RD37AECI-E
Out Of stock
Descriere
Ajungi la performante remarcabile daca schimbi toate piesele uzate cu unele originale, de calitate superioara. De aceea mentinem pentru tine un stoc disponibil al pieselor Carraro, acestea fiind cele recomandate de catre toti specialistii.

Iti punem si tie la dispozitie aceasta cruce de planetara New Holland 51335929 din aceasta gama si o poti achizitiona la un super pret.
Ea este permanent disponibila, deci va ajunge in localitatea ta la scurt timp dupa plasarea comenzii.

Piesa transmite cuplul dintre cele doua semi-planetare si homocinetica si este conceputa de producator sa reziste conditiilor grele de lucru si fortelor de forfecare.
Beneficiile asociate iti asigura un randament maxim in lucru si o perioada de exploatare indelungata.
Cu ajutorul simeringului special antipraf si antiumezeala cu care sunt prevazute capsulele crucilor, ai asigurata functionarea optima in orice conditii de lucru.

Comanda acum sunand la unul din numerele afisate! Consilierii nostri iti ofera inainte de toate consultanta tehnica gratuita pentru a fi sigur ca orice piesa noua pe care o alegi este compatibila cu utilajul tau.

Garantia pe care o primesti alaturi de aceasta cruce de planetara originala este valabila un an de zile, din momentul achizitiei.

Expedierea pachetului cu aceasta cruce de planetara New Holland 51335929 se realizeaza prin curier rapid, ca tu sa beneficiezi de piesa in timp util. Modalitatea de plata este ramburs, iar pentru evitarea oricarei nemultumiri acesta se poate achita curierului dupa verificarea pachetului, insa doar daca mentionezi de aceasta optiune la plasarea comenzii.
Piesa iti este pusa la dispozitie din depozitul nostru, aflat in apropiere de Bucuresti.

Montajul iti sugeram sa fie realizat in conditii optime, pentru a te bucura de o durata de viata extinsa. Daca ai nevoie de ajutor, te punem in contact cu cei mai buni mecanici din zona ta de lucru. Ei intervin rapid si pentru reparatii mai complexe, aducand solutii de durata ce iti asigura un randament maxim in lucru.
Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Lungimea totala este de 73 mm
•Diametrul pastilei este de 27 mm

Codul pentru acest produs: RD37AECI-E
Trimite mesaj
Din Gura in Gura