Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator New Holland B115B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B115B
Out Of stock
Descriere
Cauti piese de calitate pentru utilajul tau, dar esti interesat si de cea mai buna oferta? ACN Piese Utilaje este locul potrivit pentru asa ceva! Cere o oferta si te convingi!
Acest pivot pentru buldoexcavator New Holland B115B pe care ti-l prezentam reprezinta cea mai buna alegere pe care ai putea sa o faci pentru utilajul tau. Componenta pe care ti-o propunem este originala Carraro, ideala pentru o inlocuire de durata, si se afla in stocul nostru la un pret accesibil.

Alege cu incredere acest pivot New Holland B115B din depozitul nostru si vei fi pe deplin multumit!
Este posibil sa trebuiasca sa schimbi, odata cu pivotul, si bucsa sferica. Cu siguranta o regasesti si pe ea in gama noastra foarte variata si permanent aprovizionata de piese. Daca vrei mai multe detalii si o oferta personalizata, contacteaza personalul din departamentul nostru tehnic. Acestia iti stau la dispozitie si pentru orice intrebare pe care o ai legat de potrivirea piesei la utilajul tau.

Comanda se face simplu si rapid, sunand la numarul afisat sau completand formularul de pe site-ul nostru. Va fi de fiecare data usor, intrucat la achizitionarea oricarei piese noi oferim consultanta tehnica gratuita.

Instaleaza corect acest pivot New Holland B115B pe buldoexcavatorul tau si garantia de care beneficiezi, timp de 1 an incepand cu data achizitiei, va ramane valabila.

Livram in toata tara cu ajutorul curieratului rapid. Platesti ramburs si poti opta pentru verificarea continutului pachetului inainte de achitarea sumei. Te asteptam la sediul nostru din Bucuresti pentru a ridica pivotul chiar in ziua in care ai dat comanda.

Montajul si reparatia pot fi facute de catre mecanici specializati, ce ajung direct la locul in care se afla utilajul tau.
Daca ai nevoie de asistenta la montaj sau carcasa puntii are nevoie de alezare si rebucsare, mecanicii nostri colaboratori pot interveni sigur si rapid asupra utilajului, la punctul de lucru al acestuia
Pentru mai multe detalii, suna acum la departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice:

- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm

Codul produsului este: ZPYFM6RU-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura