Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Case 595SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 595SLE
Out Of stock
Descriere
Cauti piese de calitate, la preturi avantajoase pentru tine? Esti unde trebuie! Gasesti la ACN Piese Utilaje acest pivot pentru buldoexcavator Case 595SLE - o componenta originala Carraro!

Acest pivot Case 595SLE pe care ti-l propunem se afla in stocul nostru la un pret foarte bun! Profita de oferta!
Iti reamintim ca este foarte important, pentru a avea o reparatie de durata, sa se foloseasca piese originale, deoarece acestea au garantia calitatii chiar de la producator. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru a-ti clarifica orice nelamurire pe care o ai privind piesele potrivite utilajului tau. Acestia iti vor raspunde la orice intrebare, iar tu te vei bucura de o eficienta crescuta a masinariei tale.

Avand in vedere ca pivotul trebuie schimbat, e foarte posibil ca si bucsa sferica sa trebuiasca inlocuita. Pentru a primi rapid mai multe detalii, contacteaza personalul nostru calificat si vei primi o oferta personalizata!

Apoi, tot ce ai de facut pentru a plasa o comanda pentru acest pivot Case 595SLE este sa suni la numarul afisat sau sa completezi formularul de pe site-ul nostru.
Suntem alaturi de tine de fiecare data, la achizitionarea oricarei piese noi iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Daca instalezi corect pivotul, garantia de care beneficiezi ramane valabila timp de 1 an, incepand cu data achizitiei.

Pivotul comandat va ajunge la tine in doar doua zile lucratoare si poti verifica continutul pachetului inainte de achitarea sumei. Plata se poate face ramburs.
Daca vrei componenta in aceeasi zi in care ai dat comanda, te asteptam la depozitul nostru din Bucuresti.

Stim cat de dificil poate fi uneori sa te ocupi de montajul pieselor sau de reparatia utilajului, asa ca am dezvoltat pentru tine serviciul de service mobil: te punem in legatura cu mecanicii nostri colabori ce se deplaseaza pana la locul in care se afla buldoexcavatorul tau. Acestia se vor ocupa de tot ce ai nevoie pentru ca masinaria ta sa fie ca noua. Suna acum la departamentul nostru tehnic si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm

Codul produsului este: 7JUZ6RIS-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura