Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor John Deere 5500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 5500
Out Of stock
Descriere
Pentru o eficacitate de operare crescuta iti recomandam ca piesele originale sa le ia locul celor uzate. De aceea iti punem la dispozitie o gama larga de produse originale Carraro oferite la preturi competitive.

Din aceasta gama face parte si pivotul superior pentru tractor John Deere 5500, care confera un plus de rezistenta ansamblului datorita materialelor de inalta calitate.  El este oferit si in varianta completa alaturi de alte piese din kit, fiind recomandat pentru schimbul tuturor pieselor deteriorate din ansamblu. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Indiferent de varianta aleasa pretul este unul special iar stocul este permanent disponibil. Astfel daca vrei sa realizezi schimbul cat mai curand ai la dispozitie o solutie rapida si sigura.

Mai multe detalii despre piesa, compatibilitate si oferta iti acorda consilierii nostri. Contacteaza-i si pentru consultanta tehnica gratuita care te ajuta sa identifici corect orice piesa noua dorita.

Acest pivot superior John Deere 5500 iti este oferit alaturi de un certificat de garantie care este util in cazul unor situatii neprevazute. El are valabilitate de 12 luni de zile, din momentul achizitiei.

Ridicarea pachetului o poti efectua de la punctul nostru de lucru din Bucuresti, insa poti solicita si livrarea la domiciliu. In acest caz plata se achita curierului, iar daca mentionezi in cerere de deschiderea pachetului in prezenta curierului, o poti acorda dupa verificarea integritatii piesei primite.

Pentru a te bucura de eficienta pivotului pe o durata indelungata asigura-te ca il montezi corect. Daca ai nevoie de ajutor, te punem in legatura cu mecanicii nostri colaboratori. Ei se prezinta la punctul tau de lucru in scurt timp de la solicitare, si pot efectua chiar si reparatii complexe care sa redea randamentul maxim al utilajului. Daca esti interesat suna la unul din consilierii nostri pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: DG0FQX57-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura