Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5500
Cod produs
ENBJMFC7-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare pentru tractor John Deere 5500 si bateria filtrului de combustibil le gasesti pe stoc intr-o oferta avantajoasa. Comanda acum pentru a realiza schimbul maine iar daca doresti si filtrul de combustibil odata cu acestea mentioneaza in cerere si le primesti impreuna.

Pompa este echivalenta originalei insa prezinta aceleasi caracteristici avantajoase care iti asigura buna functionare a motorului. Printre cele mai importante enumeram modul optim de functionare indiferent de mediu, rezistenta materialelor in fata multiplelor solicitari aduse cat si eficienta pastrata pe tot parcursul exploatarii.

Locul de provenienta este Europa, insa firma noastra se ocupa de livrarea la nivel national ca parte din activitatea zilnica. Stocul este permanent disponibil deci poti ridica pachetul oricand ai nevoie, depozitul fiind situat in Bucuresti.

Consilierii nostri se vor asigura ca primesti toate detaliile necesare pentru a face alegerea corecta in functie de modelul utilajului tau. In plus iti ofera consultanta tehnica gratuita la achizitionarea pieselor noi!

Certificatul de garantie primit la achizitionarea piesei este valabil 12 luni de zile.

Livrarile la domiciliu sunt acceptate indiferent de localitate, durata transportului fiind de o zi lucratoare. Daca vrei sa platesti rambursul dupa ce te asiguri de calitatea si starea piesei primite mentioneaza la plasarea comenzii de verificarea pachetului la receptie.

Pentru a te asigura ca montezi piesa in conditii optime iti punem la dispozitie echipa noastra de mecanici. Astfel montajul este realizat direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp de la solicitare. Poti programa si alte remedieri necesare daca utilajul se afla intr-o stare proasta, redobandindu-i astfel performanta maxima. Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura