Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5300
Cod produs
PIHEO9CQ-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare John Deere 5300 este ofertata la un pret avantajos ce include si bateria filtrului de combustibil. Ea este conceputa in Europa sub atentia unui producator de renume care respecta standardele de calitate cu strictete.

Modelul este destinat inlocuirii originalei, de aceea prezinta caracterisitici esentiale ce asigura functionarea optima pe tot parcursul exploatarii. Printre cele mai satisfacatoare sunt eficienta, siguranta din timpul lucrului sau rezistenta sa fata de multiplele solicitari.

Daca doresti detalii despre compatibilitatea acesteia cu utilajul tau iti recomandam sa iei legatura cu unul din consilierii nostri tehnici. Acesta se va asigura ca primesti suportul tehnic necesar pentru a achizitiona corect orice piesa noua.

Pentru ridicarea pompei esti asteptat la punctul nostru de lucru din Bucuresti. Daca esti din alta localitate iti livram pachetul prin curier rapid si acceptam plata in sistem ramburs. Astfel verifici integritatea piesei in prezenta curierului pentru a evita orice nemultumire ulterioara. La cerere, iti livram si filtrul de combustibil odata cu bateria de amorsare, deci nu ezita sa ne contactezi.

La acelasi apel poti programa si montajul deoarece colaboram cu mecanici din intreaga tara, care raspund prompt la orice solicitare. Astfel fie ca ai nevoie de montaj, revizii sau reparatii complexe poti apela la acest serviciu care nu necesita deplasarea intr-un service. Asteptam apelurile tale pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura