Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5400
Cod produs
48YFUW9R-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare John Deere 5400 si bateria filtrului de combustibil sunt livrate impreuna, oriunde ai nevoie. In plus, daca mentionezi in cerere ca doresti si filtrul de combustibil ti le livram pe toate in aceeasi zi.

Pompa este o productie europeana a carei caracterisitici asigura necesarul de putere, fiabilitate, eficienta si siguranta. Fiind echivalenta originalei beneficiezi si de un pret avantajos iar datorita rezistentei ridicate a materialelor ai acoperita nevoia de exploatare indelungata.

Datorita stocului permanent disponibil poti beneficia de ea in timp util, iar daca ai intrebari personalul nostru iti sta la dispozitie. Primesti si consultanta tehnica gratuita pentru a identifica corect orice piesa noua achizitionata.

Pompa de amorsare vine insotita de un certificat de garantie valabil 1 an de zile. Acesta iti asigura schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute.

In cazul livrarilor apelam la serviciile de curierat care pot ajunge in orice localitate, la scurt timp de la solicitare. Rambursul se achita curierului, dupa verificarea atenta a piesei in vederea evitarii oricarei nemultumiri ulterioare. De asemenea, poti opta pentru ridicarea personala a pachetului prezentandu-te direct la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Pentru montaj iti punem la dispozitie service-ul mobil al firmei care intervine rapid direct la punctul de lucru al echipamentului. Prin intermediul acestuia poti remedia si alte defectiuni tehnice aparute, ca in final sa ai un utilaj eficient si bine intretinut. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura