Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare tractor Steyr Kompakt 4085

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Tractor Steyr Kompakt 4085
Descriere
O pompa ce asigura un nivel remarcabil de productivitate, fiabilitate, eficienta si rezistenta este pompa de alimentare Steyr Kompakt 4085. In plus, fiind echivalenta modelului original, pretul de achizitie este foarte bun, iar ca oferta sa fie si mai avantajoasa primesti gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor.

Pompa este conceputa in Europa, ceea ce denota standardele inalte de calitate ca productie alternativa. Din acest motiv o recomandam cu incredere si mentinem un stoc permanent disponibil care sa iti permita ridicarea piesei oricand este necesar schimbul.

Pentru detalii suplimentare privind piesa si compatibilitatea ei cu utilajul tau ai la dispozitie personalul nostru tehnic. Fiind prioritare apelurile tale, nu ezita sa ne contactezi ori de cate ori ai intrebari sau doresti suport tehnic in vederea achizitionarii corecte a pieselor noi.

In pachetul pompei este inclus si un certificat de garantie valabil 1 an de zile care sa acopere orice plati suplimentare in cazul unei situatii neprevazute.

Daca comanzi acum beneficiezi de piesa a doua zi lucratoare si o poti achita la primire. Recomandat este sa acorzi rambursul dupa ce verifici integritatea piesei in prezenta curierului, evitand astfel orice nemultumire ulterioara.
Stocul permanent disponibil iti permita sa ridici coletul si direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Daca vrei sa te asiguri ca montezi piesa in mod eficient apeleaza la un specialist pentru a interveni la punctul de lucru al echipamentului. In aceasta directie noi iti punem la dispozitie service-ul mobil al firmei pentru un montaj de calitate realizat in scurt timp de la solicitare. Prin intermediul acestuia poti programa si alte reparatii necesare, cat si reviziile periodice care iti asigura buna functionare a utilajului. Suna la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
•Pompa are prinderea in 2 suruburi
•Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
•Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
•Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior

Oringul furnizat este fabricat dintr-un cauciuc moale care se modeleaza usor pe conturul pompei, eliminand problema provocata de oringul clasic care se monteaza greu in special pe vreme rece.

Codul piesei este: V9WR7JB2-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura