Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru tractor Steyr Kompakt 4085

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Steyr Kompakt 4085
Descriere
Asigura eficienta maxima sistemului de racire al tractorului achizitionand o pompa de apa fabricata in Europa, la un pret foarte avantajos. Pompa de apa pentru tractor Steyr Kompakt 4085 se afla in stocul nostru permanent si poate fi livrata rapid in orice regiune a tarii.

Forma robusta si criteriile care au stat la baza fabricarii pompei de apa Steyr Kompakt 4085 asigura o foarte buna compatibilitate. Livram de asemenea si o-ringul pentru inchiderea etansei dintre corpul pompei de apa si blocul motor.

Este important sa ai un antigel cu proprietati anticorozive pentru a proteja suprafata pompei de apa si a-i pastra calitatile pentru cat mai multi ani. Pentru oferte de antigel, dar si pentru informatii suplimentare in procesul de mentenanta a tractorului, contacteaza-ne si primesti gratuit consultanta tehnica.

Ca sa te bucuri de intreaga perioada de garantie, monteaza cu atentie pompa de apa urmarind instructiunile primite odata cu produsul. Termenul de garantie reprezinta 12 luni de la facturare.

Primesti pompa de apa prin intermediul unui curier in aproximativ 24 de ore de la confirmarea comenzii si platesti la primire. Pentru urgente, plaseaza o comanda prin telefon sau online si poti veni imediat la sediul nostru din apropierea Bucurestiului pentru a ridica produsul.

Pentru orice reparatie a tractorului care necesita prezenta unui mecanic, contacteaza departamentul nostru tehnic. Colaboram cu mecanici iscusiti in toata tara si trimitem la un punctul de lucru al utilajului toate componentele si uneltele necesare.

Specificatii tehnice:
•Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
•Diametrul paletilor este de 82mm;
•Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
•Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
•Inaltimea fuliei este de 61mm;
•Diametrul fuliei este de 89.5mm;
•Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.

Codul produsului este: 54GI72FT-G.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura