Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5101E 5101EN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5101E
Cod produs
4SE7ZGIP-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare motorina si bateria filtrului de combustibil pentru tractor John Deere 5101E  sunt ofertate impreuna la un pret atractiv. La cerere, adaugam filtrul de combustibil in acelasi pachet pentru a schimba toate piesele uzate din ansamblu.

Standardele de calitate sunt respectate in totalitate deoarece pompa este o productie europeana echivalenta modelului original. Ea poate asigura o exploatare optima si de durata datorita materialelor rezistente si a eficientei sporite atribuite.

Pentru a intra in posesia ei in timp util mentinem un stoc permanent disponibil si o ofertam la pret de importator direct. De aceea te asteptam la punctul nostru de lucru din Bucuresti pentru a ridica pachetul personal.

Daca te putem ajuta cu mai multe detalii despre pompa sau oricare alt produs disponibil pe stoc, suna acum la unul din consilierii nostri! Acesta iti ofera consultanta tehnica gratuita pentru a identifica corect fiecare piesa necesara utilajului.

Achizitionarea pompei iti aduce un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru orice situatii neprevazute.

Lasa-ne datele locatiei tale daca doresti sa primesti coletul in alta localitate din tara. El ajunge a doua zi lucratoare iar pentru a nu exista nemultumiri ulterioare este sugerata verificarea piesei in prezenta curierului.

Montajul ei si alte reparatii necesare utilajului pentru a ajunge la performante maxime pot fi realizate de catre service-ul nostru mobil. Prin intermediul acestuia ai parte de remedierile necesare direct la punctul tau de lucru, in scurt timp de la solicitare. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura