Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pentru punte Carraro 643428

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
1GLS6D9K-S-CD
Out Of stock
Descriere
Bucsa punte Carraro 643428 este felul in care noi vrem sa iti aratam cum vedem noi un utilaj performant. Hai ca am inceput bine. Deja ti se pare ciudata exprimarea noastra. Dar nu e deloc intamplatoare asocierea dintre utilaj si performant. Asta pentru ca in depozitul nostru se afla acele componente care iti pot ajuta masinaria nu doar sa functioneze optim, ci sa-si dea in petic, dar in sens pozitiv. Adica nu-si arata proasta crestere, ci isi arata puterea pe care o capata cand are alaturi piese de clasa.

Te-ai gandit vreodata cum ar arata o zi de munca daca nu ai avea un utilaj care sa te ajute? Probabil ca acesta este cosmarul oricarei persoane care activeaza in domeniul agriculturii sau in cel al constructiilor. Si cum sa nu fie cel mai urat vis, cand cantitatea enorma de munca e prezenta, la datorie?! Iar tu… neajutorat. Dar mai bine sa stergem aceasta imagine neplacuta si sa ne gandim la ceea ce determina performanta si buna functionare a utilajelor tale. Stii despre ce vorbim, nu-i asa? Stii si tu ca piesele de schimb calitative sunt cele care merita intreaga ta atentie? Stii ca aceasta e o componenta originala Carraro?!

Bucsa punte Carraro 643428 - pentru ca o piesa de top stie ce face!

Aceasta componenta sustine puntea, preia greutatea utilajului si asigura miscarea puntii fata de sasiu.

Avem un serviciu gratuit de consultanta. Ce faci cu aceasta informatie? O lasi sa treaca pe langa tine? Noi te sfatuim sa ne contactezi cand ai nevoie de mai multe informatii referitoare la piesele de schimb necesare utilajelor tale

Bucsa pentru punte Carraro 643428 ramane in garantie timp de 6 luni, de la data achizitiei.

Prin curierat rapid, coletul cu bucsa punte Carraro 643428 comandata va ajunge oriunde pe teritoriul Romaniei. Alege sa te bazezi pe promptitudinea noastra. Si nu uita ca site-ul nostru contine numeroase componente de clasa!

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme piesele noi? Iti putem face chiar si noi recomandari. Numai sa nu lasi piesa de schimb pe mana oricui!

Specificatii tehnice

Inaltime: 54 mm
Diametru exterior: 60 mm
Diametru interior: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura