Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5093E 5093EN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5093E
Cod produs
KU831HWB-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare motorina si bateria filtrului de combustibil pentru tractor John Deere 5093E sunt prezente pe stoc in permanenta. Ele se livreaza impreuna iar la cerere, pot fi insotite de filtrul de combustibil.

Fabricarea si asamblarea pompei are loc in Europa, ceea ce impune standarde inalte de calitate pentru o exploatare de lunga durata. Scopul acesteia este de a inlocui modelul original la un pret mult mai bun, in timp ce caracteristicile cele mai importante se regasesc in specificatiile produsului.

Consilierii nostri tehnici iti ofera mai multe detalii despre piesa pentru a te asigura ca achizitionezi ce ai nevoie. In plus, primesti consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii corecte a fiecarei piese noi.

Livrarea pachetului este realizata prin intermediul serviciilor de curierat rapid, indiferent de localitate. In acest caz ai optiunea de a solicita verificarea pachetului in prezenta curierului pentru a achita rambursul dupa ce te asiguri de starea si calitatea piesei primite.

Iti putem fi de folos si daca doresti ajutor la montaj deoarece colaboram cu ateliere de service si mecanici din intreaga tara. Interventia acestora poate fi solicita si in cazul defectiunilor aparute la utilaj, pentru a reda capacitatea maxima de functionare a acestuia. Suna la unul din numerele afisate pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura