Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5320N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5320N
Cod produs
1OUE5GAD-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare motorina si bateria filtrului de combustibil pentru tractor John Deere 5320N sunt puse la vanzare impreuna, intr-o oferta foarte accesibila. La cerere, putem livra pachetul cu adaugarea filtrului de combustibil pentru a te bucura de performanta motorului.

Spre deosebire de alte alternative ale originalei, aceasta pompa este fabricata in Europa la standarde inalte de calitate. De aceea o pastram pe stoc in numar mare ca tu sa poti realiza schimbul in timp util.

Certificatul de garantie care o insoteste este valabil 1 an de zile de la data achizitionarii.

Serviciile de curierat ne ofera ajutor in livrarea pachetului indiferent de localitate, durata transporului fiind de o zi lucratoare de la plasarea comenzii. Solicita verificarea coletului iar la receptie te vei putea asigura de starea piesei primite in prezenta curierului, inainte de efectuarea platii.
Te asteptam si in depozitul nostru din Bucuresti daca ridicarea personala a pachetului iti este favorabila.

Nu comanda daca nu esti sigur de compatibilitatea pompei cu modelul utilajului tau. Suna acum unul din consilierii nostri pentru a primi consultanta tehnica gratuita!

Ai nevoie de ajutor si la montaj?
Profita de atelierul mobil al firmei care se prezinta la punctul tau de lucru in cel mai scurt timp. Apeleaza la acesta si daca motorul necesita reparatii complexe sau reviziile nu au fost facute. Primesti seriozitate si proptitudine la fiecare solicitare!

Specificatii tehnice:
Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura