Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa excavator Akerman EC150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Akerman EC150
Cod produs
4R0TB3VU-C-BT
Out Of stock
Descriere
Nu reusesti sa iti faci treaba deoarece excavatorul are probleme la motor? Vechea garnitura de chiuloasa s-a uzat excesiv, iar randamentul motorului tau a scazut drastic. Nu iti face probleme! La ACN Piese Utilaje vei gasi solutia perfecta ca sa iesi din impas. Esti la un click distanta de mii de piese de schimb calitative, comercializate la cel mai bun pret de pe piata. Garnitura de chiuloasa Akerman EC150 din oferta noastra este o echivalenta conceputa pentru a inlocui originalul, la un pret mult mai avantajos.

Desi sunt pe piata mai multe alternative, cea pe care ti-o propunem este alegerea potrivita, pentru ca prezinta o calitate superioara, fiind conceputa in Europa de catre un producator ce si-a canalizat atentia in realizarea unor produse cu o rezistenta de lunga durata. Modelul se afla pe stoc in permanenta, pentru a efectua schimbul in timp util.

Garnitura de chiuloasa Akerman EC150 - comanda acum si obtine-o la un pret prietenos cu buzunarul tau
Ca sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate. E foarte simplu! Pentru ca motorul masinariei tale sa functioneze asa cum ar trebui, echipeaza-l cu cele mai bune componente disponibile pe piata! Rasfoieste site-ul nostru si iti garantam ca vei gasi in mod sigur ceea ce cauti.

Cere opinia unui specialist
Pentru intrebari si comenzi, adreseaza-te cu incredere personalului calificat al firmei, contacteaza-ne! Iti oferim consultanta tehnica gratuita pentru achizitionarea pieselor noi, astfel incat acestea sa fie 100% compatibile.

Pentru livrarea garniturii in alta localitate din tara, durata transportului este de o zi lucratoare. Plata in acest caz se achita curierului, iar daca mentionezi in cerere poti verifica starea piesei inainte de a face plata, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Ridicarea personala a pachetului cu garnitura de chiuloasa Akerman EC150 comandata se realizeaza din depozitul nostru aflat in apropiere de Bucuresti.

In plus, daca ai nevoie de ajutor la montaj, te punem in contact cu cei mai buni mecanici colaboratori din apropierea ta. Prin intermediul acestora iti vei putea efectua revizia utilajului, atunci cand este necesar, dar poti remedia si alte probleme tehnice aparute la motor. Interventia are loc la punctul tau de lucru, in scurt timp de la solicitare. Asteptam apelurile tale pentru mai multe detalii!

Garnitura de chiuloasa Akerman EC150 este construita pe un schelet metalic incarcat cu clingherit si are si insertii siliconice in relief. Acestea asigura o etansare optima si un montaj ce poate fi realizat cu usurinta, nefiind necesara achizitionarea altor materiale.

Cod piesa: 4R0TB3VU-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura