Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare sprayer John Deere 6500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sprayer John Deere 6500
Cod produs
N81O67A2-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare pentru sprayer John Deere 6500 este ofertata alaturi de bateria filtrului de combustibil. Stocul acestora este permanent disponibil deoarece iti ofera posibilitatea de a efectua schimbul in timp util.

Fabricarea pompei are loc in Europa, producatorul fiind atent la materialele alese, astfel incat rezistenta lor sa ofere o exploatare de lunga durata. Modelul este conceput pentru a echivala originalul prin aceeasi eficienta, dar la un pret mult mai accesibil.

In pachetul piesei se regaseste si un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Poti opta pentru ridicarea personala din depozitul nostru aflat in Bucuresti sau poti solicita livrare la domiciliu. Serviciile de curierat ajung a doua zi lucratoare si accepta plata in sistem ramburs. Astfel ai posibilitatea de a verifica starea piesei primite inainte de achitarea rambursului, pentru a evita orice nemultumire ulterioara. Mentioneaza in cererea ta ca doresti si filtrul de combusibil odata cu bateria de amorsare si ti le livram impreuna.

Daca vrei sa comanzi sau ai intrebari legate de piesa si compatibilitatea acesteia
personalul nostru tehnic iti raspunde prompt oricarei curiozitati. In plus, daca ai nevoie de ajutor la montaj ti se face legatura cu unul din mecanicii nostri. Interventia acestuia are loc la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp dupa solicitare. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura