Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator Case 570T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator Case 570T
Cod produs
KQP5I6AE-AS
Out Of stock
Descriere
Recenziile si faptele noastre in acest domeniu dovedesc ca suntem sursa celor mai extraordinare experiente! Ne dedicam trup si suflet cerintelor clientilor nostri, o prima dovada fiind produsele pe care le punem la dispozitie pentru a-ti sustine activitatea! Convinge-te cu acest pinion planetar buldoexcavator Case 570T prelucrat si scos pe piata de faimosul producator Carraro! Pentru ca ne dorim tot ce e mai calitativ pentru clientii nostri!
Lucrurile nu vor functiona intotdeauna perfect! Important este cum te adaptezi acestor situatii si cum le gestionezi mai departe! Speram noi ca vei face asta cu profesionalism! Caci acum vei avea de partea ta adevarati indrumatori, cu experienta vasta in domeniu! Trebuie doar sa tii cont de ceea ce iti sugereaza. Oportunitatea este acum la usa ta si asteapta sa ii deschizi! Las-o sa-ti fie muza!

Lasa calitatea acestui pinion planetar buldoexcavator Case 570T sa se propage in performanta utilajului tau!
Inainte de toate, cand te apuci sa cauti o anumita piesa de schimb, te axezi asupra rolului pe care trebuie sa-l indeplineasca! Si ulterior, asupra modului in care o va face! Acest pinion planetar buldoexcavator Case 570T  are menirea de a face transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale. Asa ca, daca sesizezi deteriorari ale danturii sau corpuri straine la contactul dintre coroana si pinioane, a venit timpul sa alegi acest pinion!

Informatia - cheia magica a cufarului cu succes!
Iar cheia este la noi! Avem toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti pune utilajul si afacerea ’’pe picioare’’! Alaturi de agentii nostri implicati vei alege piesa ideala modelului masinariei tale, vei beneficia de un plan personalizat de intretinere si vei fi indrumat catre cele mai performante ateliere de montaj! Serviciul de consultanta a fost infiintat pentru a ’’imprastia’’ cele mai actuale date culese si organizate cu atentie! Fii si tu unul dintre benficiarii datelor de actualitate!

Opteaza pentru acest pinion planetar pentru buldoexcavator Case 570T cu toata increderea! Vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica! Desi acest lucru este aproape inexistent in istoria noastra, ne place sa lucram profi!

Secolul vitezei ne-a adaptat lui si ne determina de fiecare data sa operam cu viteza luminii! Munca ta nu poate astepta iar noi ne raportam nevoilor tale! Acest pinion planetar buldoexcavator Case 570T va ajunge la tine in numai 24 de ore oriunde te-ai afla! Ne poti apela sau poti completa cererea de pe site si comanda ta se va pregati! Caci perspicacitatea este numele nostru mic!

Daca ai investit atata timp, bani si energie pana sa ajungi la acest pas, nu ar fi pacat sa dai cu piciorul la tot ce ai consumat? Ar fi o risipa de resurse de valoare! De aceea, pune mare accent pe calitatea piesei si durata de functionare a utilajului tau si monteaza piesa intr-un atelier special! O manopera profesionala se va diferentia si va valorifica tot ceea ce ai investit! Nu arunca implicarea ta si a noastra pe apa sambetei! Zilele prospere te asteapta!

Specificatii tehnice
• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura