Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare tractor Landini Frutetti 5530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Landini Frutetti 5530
Out Of stock
Descriere
Functionarea eficienta a motorului tau este dobandita prin schimbarea pieselor uzate cu unele de calitate. Printre cele cu montaj pe tractor Landini Frutetti 5530 se regaseste si pompa de alimentare prezentata in imagini, care este echivalenta de succes a originalei.

Aceasta este fabricata in Europa si prezinta multiple avantaje ce contribuie la asigurarea unui mediu optim de lucru. In plus, vine la pachet cu garnitura de la prinderea de blocul motor pentru a eficientiza schimbul.

Daca doresti sa o ridici personal ne gasesti in Bucuresti, in orice zi a saptamanii. Stocul este permanent disponibil iar oferta pregatita te va incanta.

Pentru orice situatii neprevazute vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Livrarea pachetului in alta localitate din tara se realizeaza cu ajutorul serviciilor de curierat. Transportul dureaza o zi lucratoare iar plata acceptata este in sistem ramburs. Acesta se achita la final deoarece este prioritara verificarea piesei primite in prezenta curierului.

Daca ai intrebari suna la unul din numerele afisate si vei avea la dispozitie personalul nostru tehnic. La acelasi apel iti poti programa montajul piesei deoarece esti pus in contact cu unul din mecanicii disponibili in zona ta. Interventia acestuia se realizeaza direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp de la solicitare. Suna si daca ai nevoie de o remediere a defectiunilor tehnice cat si daca trebuie efectuate reviziile periodice ale utilajului.

Specificatii tehnice:
•Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
•Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
•Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
•Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cod piesa: 73SB1N54-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura