Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare stivuitor JCB TLT30D TLT30DHI

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Stivuitor JCB TLT30D TLT30DHI
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare JCB TLT30D TLT30DHI se distinge in mod avantajos de alte pompe datorita eficientei dovedite. Comanda acum daca vrei sa beneficiezi de ea la un pret foarte bun!

Pompa de alimentare cu pompa manuala de amorsare incorporata este o productie europeana a carei echivalenta cu originalul iti aduce numai avantaje. In plus, vine la pachet cu garnitura de montaj intre pompa si bloc motor pentru a asigura un mediu optim de lucru.

Probabilitatea de a intampina probleme cu acest model este foarte mica, insa vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Ridicarea pachetului se realizeaza la punctul nostru de lucru din Bucuresti. Pentru livrarea acestuia in alta localitate suna un angajat si lasa datele locatiei dorite. Transportul dureaza o zi lucratoare iar plata se achita in sistem ramburs deoarece ofera posibilitatea verificarii piesei inainte.

Montajul piesei poate fi efectuat de catre service-ul nostru mobil. Suna la unul din numerele afisate si programeaza interventia sau orice alte reparatii necesare. Consilierii nostri iti vor oferi mai multe detalii despre acest serviciu si iti acorda consultanta tehnica gratuita la achiztionarea pieselor noi.

Cod pompa: 4AN320BR-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura