Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5410
Cod produs
GF1P5U4H-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare John Deere 5410 este ofertata impreuna cu bateria filtrului de combustibil. Acestea le poti comanda oricand ai nevoie, stocul fiind permanent disponibil.

Pompa se fabrica in Europa, ceea ce denota calitatea superioara a productiei. Printre cele mai importante caracteristici ale acesteia enumeram eficienta sporita, rezistenta la multiple solicitari si siguranta oferita in lucru.

Pachetul acesteia contine si un certificat de garantie valabil 1 an de zile, pentru orice situatii neprevazute.

Pentru ridicarea pompei te asteptam la sediul nostru din Bucuresti. Daca vrei sa o livram in alta localitate din tara apelam la serviciile de curierat rapid. Plata in acest caz se achita in sistem ramburs, avand posibilitatea de a verifica coletul in prezenta curierului.

Te ajutam si cu montajul piesei deoarece avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara. Interventia lor se desfasoara direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp de la solicitare. Poti programa si alte reparatii necesare, nefiind necesara deplasarea intr-un service. Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare privind serviciile si produsele oferite. Nu uita ca personalul nostru iti acorda si consultanta tehnica gratuita la achizitionarea pieselor noi!

Specificatii tehnice:
Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura