Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5603

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5603
Cod produs
XR867SH1-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare John Deere 5603 este pusa la vanzare alaturi de bateria filtrului de combustibil. Achizitioneaza-le acum pentru a beneficia de pretul avantajos pe care ti l-am pregatit.

Fabricarea si asamblarea pompei au loc in Europa, iar noi mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul din Bucuresti. Fiind o piesa de inalta calitate ce permite exploatarea pe o perioada indelungata, dorim sa o ai la indemana oricand e necesar.

Certificatul de garantie care vine la pachet cu pompa este valabil 1 an de zile si iti asigura un model nou in cazul unei situatii neprevazute.

Livrarea pachetului dureaza o zi lucratoare indiferent de localitate iar modalitatea de plata este ramburs. Daca vrei sa verifici coletul in prezenta curierului specifica ca vei achita rambursul dupa ce te asiguri de starea piesei. De asemenea, daca doresti filtrul de combustibil impreuna cu bateria de amorsare mentioneaza inainte de plasarea comenzii.

Iti stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare iar daca ai nevoie de consultanta tehnica la achizitionarea pieselor noi, nu ezita sa ne contactezi. La acelasi apel poti programa montajul piesei la unul din mecanicii parteneri din localitatea ta. El se va prezenta in cel mai scurt timp la punctul de lucru atat pentru montaj cat si pentru alte reparatii necesare utilajului.

Specificatii tehnice:
Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura