Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5510
Cod produs
UMW1R07S-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare John Deere 5510 este ofertata impreuna cu bateria filtrului de combustibil. Daca ne mentionezi in cererea ta iti livram filtrul de combustibil alaturi de acestea.

Pompa fabricata din materiale de inalta calitate este asamblata in Europa, iar noi o comercializam in tara la un pret foarte bun. Aceasta este o echivalenta de succes pe care o recomandam cu incredere datorita beneficiilor asociate.

La achizitionarea ei primesti un certificat de garantie valabil 1 an care sa iti asigure un model nou in urma unor circumstante nefavorabile.

Te asteptam in depozitul din Bucuresti pentru a ridica coletul personal. Livrarea lui in alta localitate dureaza o zi lucratoare, iar modalitatea de plata acceptata este ramburs. Acesta este mai avantajos deoarece poti verifica starea piesei inainte de a plati, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare.

Nu ezita sa ne contactezi daca ai intrebari sau doresti sa verifici compatibilitatea piesei cu utilajul tau. Nu uita ca poti cere ajutor si la montaj deoarece colaboram cu mecanici din intreaga tara care se pot prezenta rapid la punctul tau de lucru. Asteptam apelurile tale pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura