Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr AgroXtra 4.47

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr AgroXtra 4.47
Cod produs
KH4X8JYN-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare Deutz Fahr AgroXtra 4.47 pe care o regasesti in oferta noastra este o productie europeana de calitate garantata. Ea iti asigura o exploatare indelungata, datorita rezistentei ridicate a materialelor folosite in alcatuirea sa. Beneficiile ei depasesc avantajos costurile, fiind o alternativa a modelului original. Ea prezinta aceeasi eficienta si asigura o functionare optima a motorului, dar la un pret mult mai accesibil. In oferta noastra vei avea inclusa gratuit si garnitura de la prinderea de blocul motor, asa incat etansarea va fi una perfecta, iar reparatia de durata.

Noi ii cunoastem caracteristicile si, ca sa o putem expedia indata ce plasezi o comanda, o avem deja in depozitul nostru. Prioritatea noastra esti tu, de aceea asteptam apelurile tale! Pentru detalii suplimentare si pentru consultanta tehnica gratuita, contacteaza-ne! Daca ai nevoie si de un mecanic, suntem aici. Un service mobil poate pleca in orice moment acolo unde te afli. Nu vei pierde vremea pe drumuri si tractorul va redeveni rapid functional. Activitatea ti-o vei putea relua in deplina siguranta!

Pompa alimentare Deutz Fahr AgroXtra 4.47 - pret de achizitionare foarte bun!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Impreuna cu pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr AgroXtra 4.47 vei primi si un certificat de garantie valabil 1 an de zile, care iti va asigura un model nou in cazul unei situatii nefavorabile.

Indiferent de localitatea in care se afla echipamentul tau, poti plasa o comanda, pentru ca livrarea coletului cu pompa alimentare Deutz Fahr AgroXtra 4.47 va fi pentru a doua zi lucratoare. Modalitatea de plata este ramburs si se achita curierului dupa verificarea atenta a piesei primite. Daca te avantajeaza, poti ridica pompa comandata si direct de la punctul nostru de lucru, unde avem un stoc permanent aprovizionat.

Suna-ne si daca ai nevoie de un specialist care sa monteze piesa in mod corect. Avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara, care pot interveni rapid, chiar si atunci cand apar defectiuni majore la motorul tau. Executam foarte multe interventii, si la sistemul de directie, de transmisie si multe altele, deci mai bine contacteaza-ne ca sa afli detalii.

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura