Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5525

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5525
Cod produs
8UZCJQYS-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare John Deere 5525 are inclusa in oferta bateria filtrului de combustibil. Daca specifici in cererea ta iti trimitem alaturi de ele si filtrul de motorina.

Pompa este o productie europeana a carei caracteristici asigura aceasi eficienta precum modelul original pe care il inlocuieste. Fabricarea ei este realizata cu atentie la detalii astfel incat durata de exploatare sa se extinda avantajos.

Comanda acum fiind cel mai bun pret pe care il poti gasi si o trimitem rapid in localitatea ta.

Garantia ce o insoteste va fi valabila 1 an de zile de la data livrarii.

Serviciile de curierat pot ajunge in orice parte a tarii, transportul fiind realizat in 24 de ore de la plasarea comenzii. Rambursul in aces caz se achita la final deoarece este prioritara verificarea pachetului in prezenta curierului.
Nu uita ca poti ridica piesa si direct din sediul nostru aflat in Bucuresti unde stocul este permanent disponibil.

Asteptam apelurile tale pentru a-ti oferi mai multe detalii cat si consultanta tehnica la achizitionarea pieselor noi. Toate serviciile noastre au ca scop intretinerea corecta a utilajului tau. De aceea iti punem la dispozitie si contactele mecanicilor nostri pentru a programa montajul pieselor achizitionate sau reparatiile complexe necesare. Suna pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura