Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa excavator Case WX148

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WX148
Cod produs
0IV9JBRU-AT
Out Of stock
Descriere
Poti rasufla usurat! Avem pentru tine o garnitura de chiuloasa Case WX148 nemaipomenita, cu ajutorul careia motorul utilajului tau se va simti din nou in forma. Iti va satisface pe deplin exigentele, caci da dovada de rezistenta deosebita, gratie metalului special din care a fost confectionata. Respecta cele mai inalte standarde de calitate pentru a-ti oferi fiabilitate de exceptie. Montata corespunzator, va asigura perfect etansarea necesara functionarii optime a motorului.

Apeleaza cu incredere la noi pentru tot ce tine de intretinerea utilajului tau. Avem o sumedenie de piese de schimb impecabile, de cea mai buna calitate, remedii excelente contra defectiunilor care iti dau batai de cap. Hai sa te invatam ce, cum si cand sa faci pentru a obtine cele mai bune rezultate fara sa-ti bati capul, fara cheltuieli inutile. Suna-ne!

Garnitura de chiuloasa Case WX148 - eficienta maxima cu eforturi minime!
Pentru a mentine motorul utilajului tau in forma, asigura-te ca toate componentele sale sunt in perfecta stare, caci functionarea acestuia poate fi afectata chiar si de uzura celei mai simple dintre ele. Fiecare dintre ele are misiunea sa in ansamblu, contribuind la desfasurarea optima a ciclului motor. Rolul pe care il are aceasta garnitura de chiuloasa Case WX148 este de a mentine etansarea intre blocul motor si chiuloasa. Zona respectiva este una esentiala, caci chiuloasa pregateste motorul pentru procesele intense ce vor avea loc.

Piese de top si servicii pe masura lor!
Putem fi mai mult decat furnizorii tai de piese de schimb. Experienta ne-a aratat cat de mult conteaza aplicarea corecta a informatiilor de natura tehnica si vrem sa te ajutam sa depasesti cu succes si fara prea mari eforturi orice problema legata de utilajul tau. Intra in actiune serviciul nostru de consultanta, care, alaturi de celelalte facilitati pe care ti le oferim, completeaza perfect oferta noastra. Contacteaza-ne fara sfiala si expune-ne pe scurt datele problemei! Vei primi cele mai bune solutii de remediere, precum si toate informatiile de care ai nevoie. Fie ca e vorba de compatibilitate, de montaj ori de alte chichite tehnice, raspunsurile pe care le cauti sunt la un click sau un apel telefonic distanta. Si nu-ti fa griji in privinta costurilor! Consultanta este gratuita!

Garantie
Te ingrijoreaza situatiile neprevazute? Uita de grija asta! Aceasta garnitura de chiuloasa pentru excavator Case WX148 este insotita de o garantie de 6 luni de la data facturarii, pentru eventualele defecte de fabricatie. Daca ne-ntrebi pe noi, rar se intampla astfel de cazuri, insa, pentru siguranta deplina, vei regasi documentele necesare interiorul coletului.

Livrare
Promptitudinea este unul dintre principiile importante dupa care ne ghidam. Iar in acest domeniu este esentiala, caci time is money! Asa ca poti fi linistit, iti vom livra aceasta garnitura de chiuloasa Case WX148 imediat ce plasezi comanda online sau telefonic, prin intermediul curierilor nostri rapizi. De asemenea, daca esti prin apropiere, ai posibilitatea de a veni sa ridici coletul si de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Orice interventie tehnica are particularitatile sale, iar cand vine vorba de unele in zona motorului, cu atat mai mult. Recomandarea noastra este sa apelezi la profesionisti pentru mai multa siguranta. Daca este montata impropriu, piesa ar putea avea de suferit, la fel si alte componente conexe. Actioneaza responsabil si te vei bucura de cele mai bune rezultate. La cerere, iti putem asigura montajul piesei, precum si efectuarea oricarei alte interventii tehnice, simple sau complexe, de care ai putea avea nevoie.

Specificatii tehnice

1.25mm STD
metal
Original CNH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura