Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare skidder John Deere 460D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 460D
Cod produs
7UGB892J-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare motorina si bateria filtrului de combustibil pentru John Deere 460D le primesti impreuna la un pret atractiv. La cerere vom adauga in pachetul lor si filtrul de combustibil.

Standardele de calitate sunt respectate de aceasta deoarece este o productie europeana echivalenta originalei. Ea poate asigura o exploatare in conditii optime datorita materialelor durabile si a eficientei sporite atribuite.

Pentru a intra in posesia ei intr-un timp foarte scurt mentinem un stoc permanent disponibil si oferim un pret de prim importator. De aceea te asteptam cu drag la sediul firmei noastre din Bucuresti pentru ridicarea personala a coletului.

Achizitionarea ei iti va aduce si un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru orice situatie neprevazuta.

Suna la unul din numerele de telefon afisate daca vrei sa primesti coletul il alta localitate din tara. El ajunge a doua zi lucratoare si poate fi deschis in prezenta curierului pentru a achita rambursul doar daca piesele se afla in stare perfecta.

Personalul nostru tehnic iti sta la dispozitie pentru orice detalii despre produsele si serviciile noastre. Dintre acestea amintim de service-ul mobil la care poti apela pentru montajul pieselor cat si pentru defectiunile aparute la utilajul tau.

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura