Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare pentru skidder John Deere 360D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 360D
Cod produs
JAKWROFC-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare John Deere 360D este ofertata alaturi de bateria filtrului de combustibil. Acestea pot fi insotite si de filtrul de combustibil daca mentionezi in cererea ta.

Fabricarea si asamblarea pompei are loc in Europa, fiind o piesa echivalenta originalei proiectata cu scopul de a mentine un randament ridicat al motorului. Rezistenta sa fata de multiplele solicitari supuse de-a lungul timpului ofera posibilitatea de exploatare indelungata in conditii optime.

Aceste caracteristici si numarul in crestere de cereri primite ne determina sa mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul din Bucuresti.

Achizionarea ei iti va aduce un certificat de garantie valabil 1 an de zile pentru orice situatie neprevazuta.

Serviciile de curierat iti pot livra piesa pentru a doua zi lucratoare indiferent de localitate. Plata ramburs o poti achita dupa verificarea coletului, excluzand posibilitatea de a fi nemultumit de produsul primit.

Dorim sa avem o colaborare placuta iar daca ai intrebari despre produsele noastre te ajutam cu orice informatii. Iti putem fi de folos si daca doresti ca montajul piesei sa fie realizat de un profesionist deoarece colaboram cu mecanici si ateliere mobile din intreaga tara. La ei poti programa si reparatiile necesare utilajului fara a te deplasa intr-un service. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura