Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini 6840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 6840
Cod produs
JLU6CEKF-RE
Out Of stock
Descriere
Cu aceasta pompa alimentare tractor Landini 6840 ai aceleasi avantaje ca ale piesei originale, dar un pret mult mai bun. Acest fapt se datoreaza echivalentei sale cu originalul, care garanteaza fiabiliate si eficienta sporita in lucru. Mai mult, modelul pe care ti-l propunem se fabrica in Europa, din materiale la fel de rezistente, ce iti permit o exploatare de lunga durata, la capacitate maxima.

Pompa alimentare tractor Landini 6840 - prezenta la datorie! O gasesti disponibila, oricand, in depozitul nostru!

Ca schimbul sa fie mai sigur si de durata, vei primi in colet si garnitura de la prinderea de blocul motor.
Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa. Daca te putem ajuta cu mai multe detalii sau daca doresti consultanta tehnica - e gratuita - contacteaza-ne!
Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

In cazul unor incidente, vei putea schimba aceasta pompa de alimentare pentru tractor Landini 6840 pe baza certificatului de garantie pe care il vei primi. Acesta va fi valabil 1 an de zile de la data plasarii comenzii.

Datorita stocului nostru permanent disponibil, fie ca ridici aceasta pompa alimentare tractor Landini 6840 comandata direct din depozitul aflat in apropierea Bucurestiului, fie ca o livram in localitatea ta, vei putea realiza schimbul rapid. Transportul prin serviciile de curierat dureaza o zi lucratoare, si poti verifica piesa inainte de a o achita; modalitatea de plata este ramburs. Nu uita sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea prezenta pe site-ul nostru!

Iti putem fi de folos si daca doresti ca un mecanic experimentat sa realizeze montajul piesei, dar si daca echipamentul tau necesita remedierea unor defectiuni majore.
Daca vrei sa ai un montaj de calitate si nu numai, pentru ca efectueaza o gama foarte diversa de interventii tehnice, il vei putea solicita pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau.
Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura