Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator Fiat Kobelco B95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator Fiat Kobelco B95
Out Of stock
Descriere
In general produsele originale iti asigura rezultate mult mai bune si performante mult mai mari. De aceea noi mentinem pe stoc o gama larga a produselor de origine Carraro.

Pivotul superior pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B95 este un articol din aceasta gama pe care orice specialist in domeniu il recomanda cu incredere. Calitatea lui denota timpul indelungat de explotare cat si eficienta in timpul lucrului.

Daca vrei sa beneficiezi de aceasta piesa o gasesti in depozitul nostru din Bucuresi la un pret foarte avantajos. Ea este disponibila atat ca piesa simpla cat si ca parte din kitul nostru complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, iar pretul oferit este unul special.

Probabilitatea de a nu functiona la parametrii precizati este foarte mica insa vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile.

Comanda acum pentru a ajunge cat mai repede in localitatea unde se afla utilajul tau. Plata ramburs se achita dupa deschiderea coletului pentru a evita orice situatie neplacuta.

Verifica compatibilitatea piesei cu utilajul sunand la unul din numerele de telefon afisate!
Mentioneaza-i personalului nostru daca doresti ajutor si la montajul piesei deoarece dispunem de o echipa de mecanici bine pregatita. La cerere ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si pentru a remedia problemele tehnice aparute la utilajul tau, deci nu ezita sa ne contactezi.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul piesei este: ZC8VM0LT-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura