Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare miniexcavator Komatsu PC35

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC35
Cod produs
S4T5EDPY-C-MI
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare Komatsu PC35 din oferta noastra este un model european ce echivaleaza originalul cu mare succes. Achizitionarea ei iti va aduce performanta in activitate, deoarece pompa pe care ti-o propunem este fabricata din materiale rezistente, ce iti asigura eficienta sporita. De aceea specialistii o recomanda cu incredere, pentru o exploatare indelungata, fiind ofertata de noi la un pret foarte bun, in avantajul tau.
Functionalitatea eficienta a modelului ofera posibilitatea de inlocuire si a pompei mecanice de alimentare, montajul putand fi realizat cu usurinta. Timpul de asteptare va fi minim, deoarece avem un stoc permanent disponibil, si iti putem pune la dispozitie si un mecanic.
Daca vrei sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate. E foarte simplu si vei beneficia si de consultanta tehnica gratuita din partea noastra, ca sa fii sigur ca ce te intereseaza din oferta noastra este compatibil cu utilajul tau! Stii ca avem si personal specializat pentru asistenta tehnica, in apropierea ta? Iti dam detalii la un acelasi apel!
Pompa electrica alimentare Komatsu PC35 e eficienta si performanta! Da-i motorului tau un suflu nou!
Se resimte imediat in functionarea motorului daca pompa de alimentare e gata sa cedeze: motorul porneste greu sau deloc, urca o panta cu mare greutate, scoate zgomote neobisnuite, sau poti ramane in pana de combustibil cu rezervorul plin. Fa-ti viata mai usoara cu aceasta alternativa de productie europeana! O pompa de calitate montata specializat te va scapa de necazuri cu alimentarea motorului pentru mult timp de aici inainte!
O carte tehnica la telefon! Gratis!
Ce-ai zice sa afli imediat, cu un minim de date tehnice pe care le dai la telefon, care e defectiunea utilajului tau, care e piesa de care ai nevoie, si pas cu pas, ce ai de facut mai departe? Asta fac expertii nostri daca ii suni! Te indruma pas cu pas in tot procesul de depanare pana cand iti pui din nou utilajul in stare de deplina functionare si siguranta!
Pompa electrica de alimentare pentru miniexcavator Komatsu PC35 are garantie extinsa pentru 1 an, producatorul european iti garanteaza calitatea. Certificatul de garantie si factura vor veni in colet.
Pompa electrica alimentare Komatsu PC35 ea pleaca imediat ce o comanzi din depozit si ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore! Daca te grabesti, vino acum la  depozitul nostru de langa Bucuresti, pompa te asteapta pe raft!
Pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri parteneri pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici!
Specificatii tehnice
• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura