Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5310

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5310
Cod produs
PIE5T9J2-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare si bateria filtrului de combustibil pentru tractor John Deere 5310 sunt piese pe care le ofertam in avantajul tau. Ne poti trimite o cerere si pentru filtrul de combustibil si ti le vom livra impreuna.

Asamblarea si fabricarea piesei se realizeaza in Europa, producatorul dorind ca acest model sa echivaleze originalul cu succes. De aceea vei intalni aceleasi caracteristici avantajoase precum durata lunga de functionare, eficienta sporita si siguranta in lucru.
Avand si un pret avantajos tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la sediul nostru din Bucuresti unde avem un stoc permanent disponibil.

Vei primi la achizitionarea ei si un certificat de garantie valabil 12 luni de zile.

Daca nu te poti prezenta la punctul nostru de lucru o vom trimite noi la domiciliul tau. Serviciile de curierat vor ajunge in cel mai scurt timp cu coletul pe care il poti deschide in prezenta curierului. Rambursul il vei putea achita la final, dupa ce te convingi de calitatea piesei.

Iti stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare si te ajutam sa identifici piesele potrivite utilajului tau. In plus poti beneficia de echipa noastra de mecanici in cazul in care doresti ajutor la montaj sau la remedierea defectiunilor aparute la echipament. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura