Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 7610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor John Deere 7610
Cod produs
6PBN1WOY-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare John Deere 7610 se ofera impreuna cu bateria filtrului de combustibil. Trimite cererea ta si adaugam alaturi de ele si filtrul de combustibil.

Pompa se fabrica in Europa, avand la baza materiale ce conduc la cresterea eficientei lucrului si a rezistentei fata de multiplele solicitari aduse. De aceea este o echivalenta de succes a carei oferta te va avantaja.

Stocul nostru este permanent disponibil pentru a putea realiza schimbul rapid, beneficiand de piesa in cel mai scurt timp.

Garantia ei este valabila 1 an de zile, timp in care nu se accepta plati suplimentare daca intervin situatii nefavorabile.

Pentru ridicarea acesteia te asteptam la punctul de lucru din Bucuresti iar pentru livrarea ei apelam la serviciile de curierat rapid. Astfel vei primi coletul a doua zi lucratoare cand il poti verifica in prezenta curierului.

Daca ai intrebari sau doresti sa comanzi asteptam sa ne contactezi cat mai repede. De asemenea, ne poti da adresa punctului de lucru pentru a trimite o echipa de mecanici sa efectueze remedierile necesare utilajului. Suna si afla detalii sau programeaza montajul piesei!

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura