Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Cummins C8.3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins C8.3
Cod produs
3PL94XD1-RE
Out Of stock
Descriere
Calitatea superioara a pieselor noastre de schimb vorbeste de la sine! O asemenea pompa alimentare motor Cummins C8.3 prezenta pe stoc are un design nou, ce ii asigura o rezistenta sporita la solicitarile aduse. Mai mult, locul de provenienta este Europa, fiind fabricata cu scopul de a inlocui originalul, dar pastrand neschimbate eficienta si siguranta. Diferenta intre cele doua modele se face simtita la pret, oferta noastra fiind mult mai accesibila.

Alege aceasta pompa alimentare motor Cummins C8.3 si surprinde-ti utilajul cu o piesa de schimb puternica si performanta!

De asemenea, pentru a nu achizitiona separat garnitura de la prinderea de blocul motor, o vei primi gratuit in acelasi pachet. Ca sa o montezi maine pe utilajul tau, plaseaza azi o comanda. Direct pe site, completand formularul, sau cu un apel la numerele de telefon afisate.

Performanta nu este imposibila! Apeleaza-ne cu incredere!

Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare si despre aceasta pompa. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea personalului nostru calificat de cate ori alegi componente de schimb din oferta noastra. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Mecanic sa te ajute ai?

O asemenea pompa de alimentare pentru motor Cummins C8.3 va functiona la capacitate maxima pe intreaga perioada de exploatare. Daca apar incidente in functionare, desi montajul acesteia este corespunzator, vei avea un certificat de garantie. Acesta va fi valabil timp de un an de zile.

Trimite-ne datele locatiei tale daca doresti sa livram pachetul cu aceasta pompa alimentare motor Cummins C8.3 comandata pentru a doua zi lucratoare. Curierul iti va oferi timpul necesar verificarii piesei, pentru a incasa rambursul doar daca esti multumit de aceasta. De asemenea, poti opta si pentru ridicarea personala direct din depozitul nostru aflat in apropiere de Bucuresti, iar daca ai intrebari iti stam la dispozitie.

In cazul in care utilajul tau prezinta defectiuni tehnice sau ai nevoie de ajutor la montaj, poti solicita un mecanic colaborator al nostru la punctul tau de activitate pentru remedierile necesare.
Mecanicii nostri pot remedia multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Specificatii tehnice

Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana are:

Prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre gauri de 44 mm
Lungimea levierului de 55 mm
Admisia de ’’

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura