Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru vola Kramer 621

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vola Kramer 621
Cod produs
QRAS650D-C-MI
Out Of stock
Descriere
Iti propunem astazi o  pompa alimentare Kramer 621 de productie europeana! Este o varianta extrem de rezistenta, identica cu originalul, prezinta un design structural identic, doar pretul este mai bun! O avem pe stoc, o poti lua imediat! Daca alegi sa o comanzi, telefonic sau prin formular, piesa vine maine cu un curier rapid!
Cea mai eficienta metoda de a comanda in deplina cunostinta de cauza este sa il suni pe consultantul nostru: el iti poate spune daca piesa este compatibila cu utilajul tau, iti poate da amanunte referitoare la comanda, la livrarea rapida, la ajutorul pentru montaj pe care il poti primi de la partenerul nostru!
Reteaua noastra de parteneri cu ateliere mobile se intinde in toate colturile tarii, gasim cu siguranta pe cineva in apropierea ta care sa-ti poata veni in ajutor, oriunde te-ai afla!

Pompa alimentare Kramer 621 este proiectata sa dureze!
Daca pompa de combustibil e gata sa cedeze, motorul scoate zgomote ciudate, porneste greu sau nu accelereaza. Sau ramai in pana de combustibil desi ai rezervorul plin. Pompa  trimite combustibilul din rezervor catre motor, si daca ea merge inconsecvent, va da aceste simptome. O revizie tehnica sau un telefon la unul dintre consultantii nostri sigur te vor edifica. Monteaza corect o pompa de buna calitate si utilajul tau va atinge din nou parametrii de functionare din tinerete!
Sfaturi tehnice ca intre prieteni, gratis!
Cum sa identifici imediat defectiunea si sa si gasesti piesa de care ai nevoie, chiar daca esti in mijlocul campului? Cu un simplu telefon la consultantul nostru! El are toate datele, te ghideaza in tot procesul de reparatie, oricat de complex ar fi el!
Garantia extinsa pentru 1 an oferita de producatorul european pentru pompa de alimentare pentru vola Kramer 621 te asigura ca, in eventualitatea existentei unor defecte de fabricatie, va fi imediat inlocuita cu o pompa noua! Montajul profesionist este la fel de important!
In depozitul nostru gasesti doar piese de buna calitate, pompa alimentare Kramer 621 este printre ele, vino acum sa o iei! Daca alegi sa o comanzi, ea pleaca acum spre tine cu un curier rapid si ajunge in aproximativ 24 de ore! Platesti ramburs abia dupa ce ai verificat continutul coletului!
E important ca pompa de alimentare sa aiba parte de un montaj profesionist, la fel de important ca si calitatea piesei! Un mecanic bun in apropiere stim noi, e partenerul nostru cu atelier mobil care poate veni in viteza oriunde te afli!

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura