Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare excavator O&K MH Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Excavator O&K MH Plus
Out Of stock
Descriere
Pentru a reda performantele excelente ale motorului iti oferim piese de schimb proiectate sa functioneze o perioada cat mai lunga. O astfel de piesa este pompa de alimentare O&K MH Plus care se fabrica din materiale cu rezistenta ridicata.

Fabricatea ei are loc in Europa iar noi o avem pe stoc in permanenta pentru a putea beneficia rapid de eficienta sporita a acesteia. Fiind echivalenta originalei oferta pregatita este mult mai avantajoasa.

Garantia modelului va fi valabila 1 an de zile de la data plasarii comenzii.

Livrarea coletului se poate realiza in orice localitate din tara iar durata transportului este de o zi lucratoare. Rambursul se achita curierului la final pentru a avea timp si de verificare, astfel incat sa putem evita orice nemultumire in colaborarea noastra.

Daca optezi pentru ridicarea personala a coletului te asteptam cu drag la punctul nostru de lucru din Bucuresti.

Pentru detalii suplimentare asteptam apelurile tale si un consilier se va ocupa de intrebarile si cererile tale. Daca ai nevoie de ajutor la montaj sau utilajul tau necesita reparatii complexe, contacteaza-ne acum! Astfel te putem pune in legatura cu mecanicii disponibili din localitatea ta pentru a interveni imediat.

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina angrenata de curea accesorii prezinta urmatoarele dimensiuni:
•Montajul se realizeaza cu 2 suruburi la o distanta de 77mm
•Diametrul maxim al fuliei este de 85.5mm
•Cota minima este de 55.33mm

Conform fisei de intretinere a motorului pentru a proteja pompa de alimentare si sistemul de injectie se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa.

Codul pompei este: SPBU0GRM-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura