Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Cummins 6C8.3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins 6C8.3
Cod produs
7KOIQYVL-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru a satisface necesitatea de putere, fiabilitate si pentru o rezistenta indelungata in functionare, aceasta pompa alimentare motor Cummins 6C8.3 din oferta noastra are un design nou si este fabricata din materiale durabile. Mai mult, locul sau de provenienta este Europa, producatorul oferind acest model pentru ca asigura eficienta sporita si siguranta din timpul lucrului.

Pompa alimentare motor Cummins 6C8.3 - te va aduce cu un pas mai aproape de succes! Calitatea face diferenta!

Noi mentinem un stoc permanent disponibil al acesteia si o comercializam impreuna cu garnitura de la prinderea de blocul motor. Poti plasa comanda direct pe site-ul firmei sau daca suni la unul dintre numerele de telefon. Mai ales ca o poti achizitiona la un pret foarte bun! De asemenea, detaliile suplimentare despre piesa le poti afla si discuta impreuna cu personalul nostru, care iti ofera consultanta tehnica gratuita.

Mecanic sa te ajute ai?

Poti achizitiona aceasta piesa de schimb fara sa te gandesti de doua ori! Certificatul de garantie pentru aceasta pompa alimentare motor Cummins 6C8.3 este valabil 12 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Daca alegi sa ridici personal coletul cu aceasta pompa de alimentare pentru motor Cummins 6C8.3 comandata, te asteptam la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti. In tara, livrarea pachetului este efectuata cu ajutorul serviciilor de curierat ce ajung in localitatea ta a doua zi lucratoare. Curierul va lasa pachetul pentru verificare inainte de a incasa rambursul, pentru a nu exista nemultumiri in colaborarea noastra.

Daca doresti ca montajul piesei sa fie realizat de mecanicii nostri experimentati, la un acelasi apel catre noi poti programa si interventia lor la punctul tau de lucru.
Ei pot remedia si multe alte probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc), fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Intreaba despre serviciile tehnice de care poti beneficia si vei fi incantat!

Specificatii tehnice

Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana are:

Prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre gauri de 44 mm
Lungimea levierului de 55 mm
Admisia de ’’

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura