Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 6600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6600
Cod produs
LEXW6NJB-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare pentru tractor John Deere 6600 vine la pachet cu bateria filtrului de combustibil, iar la cerere, se adauga si filtrul de motorina.

Locul de fabricare si asamblare al pompei este Europa, iar noi mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul nostru din Bucuresti. Astfel poti beneficia rapid de functiile acesteia, fiind o alternativa de lunga durata pe care o poti achizitiona la un pret foarte bun.

Garantia ce o insoteste este valabila 1 an de zile, timp in care pentru orice posibila situatie nefavorabila vom veni cu o rezolvare rapida.

Pachetul cu acestea se poate livra in orice localitate din tara, ajungand pentru a doua zi lucratoare. Curierul iti va oferi timpul necesar pentru a te asigura de integritatea pieselor dupa care incaseaza rambursul. Astfel nu vor exista nemultumiri in colaborarea noastra.

Poti opta si pentru ridicarea personala a pachetului prezentandu-te la punctul nostru de lucru.

Activitatea noastre presupune sa iti creem un mediu proprice pentru munca intreprinsa, de aceea ne poti contacta pentru orice solicitari. Fie ca ai nevoie de un produs, de un sfat sau de mai multe detalii despre serviciile noastre, suntem la dispozitia ta. Mai mult, iti putem fi de folos si daca utilajul tau prezinta defectiuni tehnice sau ai nevoie de ajutor la montaj, deoarece avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara. Suna si afla detalii!

Specificatii tehnice:

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura