Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare combina Case 8820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Combina Case 8820
Out Of stock
Descriere
Daca vrei un pret bun la achizitionarea pompei de alimentare pentru combina Case 8820 trimite-ne cererea ta. Iti vom oferi acest model european echivalent originalului care iti va asigura un pret avantajos dar si eficienta necesara pentru o exploatare indelungata.

Ea are un design nou ce rezista la multiple solcitari aduse in timpului lucrului si vine la pachet cu garnitura dintre pompa si blocul motor.

Daca achizitionezi pompa si nu prezinta aceste caracteristici vei avea un certificat de garantie valabil 1 an. Acesta iti va asigura schimbarea modelului fara plati suplimentare necesare.

Comanda acum si iti vom livra pachetul in orice localitate dorita. Timpul transportului este de o zi lucratoare, iar modalitatea de plata este ramburs. Acesta se achita ultimul deoarece este prioritara verificarea coletului in prezenta curierului.

Cu un simplu apel poti afla mai multe detalii despre produs, compatibilitate si poti programa montajul piesei. Acest serviciu il putem oferi datorita mecanicilor ce colaboreaza cu noi pentru a intervenii rapid in cazul solicitarilor tale. Suna si afla detalii!

Specificatii tehnice:
Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana are:
•Prinderea in 2 suruburi
•Distanta dintre gauri de 44 mm
•Lungimea levierului de 55 mm
•Admisia de 1/4’’

Aceasta piesa are urmatorul cod: MXP4JNF5-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura